притисни ентер »

Претставен неверојатниот Bimota/Kawasaki Tesi H2
Претставен неверојатниот Bimota/Kawasaki Tesi H2

Претставен неверојатниот Bimota/Kawasaki Tesi H2

Bimota, која неодамна беше купена од страна на Kawasaki, само што го претстави моделот TESI H2.  Еве неколку фотографии и детали од оваа машина. Bimota, која неодамна беше купена од страна на Kawasaki, само што го претстави моделот TESI H2.  Еве неколку фотографии и детали од оваа машина. Долг период имаше најави дека Kawasaki ќе ја купи Италијанската