притисни ентер »

Уапсен манијакот од Кисела Вода
Уапсен манијакот од Кисела Вода

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција,  по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител. Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот. https://

Фатен манијакот од Кисела Вода кој им се соблекувал на жени: го издала камерата

Фатен манијакот од Кисела Вода кој им се соблекувал на жени: го издала камерата

Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција, по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител. Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот.

Фатен манијакот од Кисела Вода кој им се соблекувал на жени: го издала камерата

Фатен манијакот од Кисела Вода кој им се соблекувал на жени: го издала камерата

Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција, по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител. Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот.

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција,  по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител . Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот.

Уапсен манијакот кој се соблекувал во Кисела Вода

Уапсен манијакот кој се соблекувал во Кисела Вода

Манијакот кој вознемирувал жени во скопската населба Кисела Вода е приведен во полиција, објави Сител . Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот. Претходно, во полицијат пријавила една од станарките на зградата во Кисела Вода каде се соблекувало ова момче. Инаку, за ова дело се

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција,  по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител . Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот.

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Уапсен манијакот од Кисела Вода

Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција, по пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител. Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот.

Идентификуван и уапсен манијакот кој вознемируваше жени во Кисела Вода

Идентификуван и уапсен манијакот кој вознемируваше жени во Кисела Вода

Манијакот кој сексуално вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција, објави Сител . По пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител, полицијата го пронашла лицето. Се работи за момче од Скопје на дваесетина години. Станарите приложиле и снимки од безбедносната камера во влезот. Тој секогаш

Манијакот кој напаствува жени во Кисела Вода подолго време е идентификуван и уапсен

Манијакот кој напаствува жени во Кисела Вода подолго време е идентификуван и уапсен

Embedded video for Манијакот кој напаствува жени во Кисела Вода подолго време е идентификуван и уапсен Манијакот кој вознемирувал жителки на Кисела Вода е приведен во полиција. По пријава на една од станарките на зградата каде се соблекувало ова момче и по сторијата на Сител, полицијата го пронашла лицето. Се работи за момче од Скопје на дваесетина

Манијак се самозадоволувал пред станарки во зграда во Кисела Вода

Манијак се самозадоволувал пред станарки во зграда во Кисела Вода

Станарки на зграда во општина Кисела Вода се жалат дека се жртви на лице кое сексуално ги вознемирувал и се самозадоволувал пред нив. Станарите го пријавиле случајот во полиција и ги доставиле снимките од безбедносната камера, објави „ Сител “. Лицето сѐ уште не е пронајдено, ниту уапсено. За ова дело се предвидува парична или казна затвор од една