притисни ентер »

Ковачев: Нивото продолжува да ви паѓа
Ковачев: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев: Нивото продолжува да ви паѓа

По изјавата на Стево Пендаровски Нивото продолжува да ви паѓа, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. – Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

„Нивото продолжува да ви паѓа“, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. „Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што се случи: Христо Татарчев, Гоце

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

„Нивото продолжува да ви паѓа“, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. „Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што се случи: Христо Татарчев, Гоце

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

„Нивото продолжува да ви паѓа“, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. „Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што се случи: Христо Татарчев, Гоце

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

„Нивото продолжува да ви паѓа“, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. „Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што се случи: Христо Татарчев, Гоце

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

„Нивото продолжува да ви паѓа“, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. „Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што се случи: Христо Татарчев, Гоце

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

Ковачев по изјавата на Пендаровски: Нивото продолжува да ви паѓа

„Нивото продолжува да ви паѓа“, реагира бугарскиот европратеник Андреј Ковачев, откако македонскиот претседател, Стево Пендаровски вчера изјави дека со политиката на негирање на македонскиот народ и јазик, Бугарија покажува дека не може да излезе од времето на Тодор Живков. „Браво за Пендаровски! Конечно разбравме што се случи: Христо Татарчев, Гоце

Сарказам за бугарското вето кон претседателот Пендаровски

Сарказам за бугарското вето кон претседателот Пендаровски

Бугарското вето е горчливо и спротивно на вредностите на Унијата. Вака премиерот Заев во интервју за Франс прес ја објаснува блокадата од Софија. Тој вели дека Македонија покажа колку верува во европските вредности и сега, кога Европа требаше да ги покаже своите европски вредности, тие не беа таму. - Блокадата на Бугарија за соништата на Северна Македонија