притисни ентер »

Mинистерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм
Mинистерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм

Mинистерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм

Во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат своја реакција од кратењето на предвидениот годишен буџет за филмска дејност, како што велат „без претходна најава и без консулатации од Агенцијата за филм“, Министерството информира дека не пристапило кон никакво

Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм, вели Министерството за култура

Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм, вели Министерството за култура

Во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат своја реакција од кратењето на предвидениот годишен буџет за филмска дејност, како што велат „без претходна најава и без консулатации од Агенцијата за филм“, информираме дека Министерството за култура не пристапило

Министерство за култура: До крајот на годинава ќе се исплатат сите обврски кон македонскиот филм

Министерство за култура: До крајот на годинава ќе се исплатат сите обврски кон македонскиот филм

Министерството за култура не пристапило кон никакво кратење на буџетот во културата, а уште помалку на буџетот на Агенцијата за филм, информираа денеска од ресорното министерство во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат реакција од кратењето на предвидениот

Министерство за култура: Ќе се исплатат сите обврски кон македонскиот филм до крајот на годината

Министерство за култура: Ќе се исплатат сите обврски кон македонскиот филм до крајот на годината

Министерството за култура не пристапило кон никакво кратење на буџетот во културата, а уште помалку на буџетот на Агенцијата за филм, информираа денеска од ресорното министерство, за во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат реакција од кратењето на предвидениот

Министерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм

Министерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм

Во врска со  информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат своја реакција од кратењето на предвидениот годишен буџет за филмска дејност, како што велат „без претходна најава и без консулатации од Агенцијата за филм“, информираме дека Министерството за култура не пристапило

Mинистерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм

Mинистерство за култура: Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм

Во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат своја реакција од кратењето на предвидениот годишен буџет за филмска дејност, како што велат „без претходна најава и без консулатации од Агенцијата за филм“, Министерството информира дека не пристапило кон никакво

Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм, велат од Mинистерство за култура

Не е точно дека ќе има буџетско кратење кај Агенцијата за филм, велат од Mинистерство за култура

Во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат своја реакција од кратењето на предвидениот годишен буџет за филмска дејност, како што велат „без претходна најава и без консулатации од Агенцијата за филм“, Министерството информира дека не пристапило кон никакво

Министерство за култура: Ќе се исплатат сите обврски кон македонскиот филм до крајот на годината

Министерство за култура: Ќе се исплатат сите обврски кон македонскиот филм до крајот на годината

2 Министерството за култура не пристапило кон никакво кратење на буџетот во културата, а уште помалку на буџетот на Агенцијата за филм, информираа денеска од ресорното министерство, за во врска со информациите по испратеното писмо од група филмски работници до Министерството за култура преку кое тие, според нив, искажуваат реакција од кратењето на