притисни ентер »

Ете како се прави тикет на кој само LUCKY BONUS носи 82.000 денари во Sport Life
Ете како се прави тикет на кој само LUCKY BONUS носи 82.000 денари во Sport Life

Ете како се прави тикет на кој само LUCKY BONUS носи 82.000 денари во Sport Life

Еден гол во 90+5 минута на два тикети донесе вкупно 12.000 евра. Една од омилените игри во Sport Life, играта да има од 1-3 гола во прво полувреме, а потоа и 1-3 гола во второ полувреме, му се посреќи на обложувач кој уплатил во Sport Life во Лисиче. На тикетот има наредено14 пара, и тоа сите од вчера во период од 12:15 часот до 16 часот. На крајот

Прогнозер погоди дури 48 меча, уште два му фалеа за добивка од над 10 милиони денари!

Прогнозер погоди дури 48 меча, уште два му фалеа за добивка од над 10 милиони денари!

Феноменален тикет кој веројатно на Благој ќе му донесе „утешна“ награда од 100.000 денари. Благој В. е на „пол-позиција“ да ја добие месечната премија од 100.000 денари како најуспешен прогнозер со најмногу погодени мечеви на еден тикет во Sport Life, а малку фалеше овој мајстор прогнозер да добие и неверојатни 10 милиони денари. Благој со тикет уплатен