притисни ентер »

Осумте лаги кои мајка ми ми ги кажа
Осумте лаги кои мајка ми ми ги кажа

Осумте лаги кои мајка ми ми ги кажа

ИЗВОР Скопје24 | јануари 12, 2019 Мојата мајка не ја зборуваше секогаш вистината. Ме излажа осум пати и тоа во важни животни моменти! Приказната почнува со моето раѓање. Роден сум како син единец во многу сиромашно семејство. Сиромашно до таа мерка што немавме доволно храна, а камоли нешто повеќе. Во ретки прилики се случуваше да имаме малку компири