притисни ентер »

Астрономски календар – 12 јануари
Астрономски календар – 12 јануари

Астрономски календар – 12 јануари

Денеска е 12 јануари, 12-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 353 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 22 минути. Денов трае 9 часа и 21 минута. Месечината, која е во фаза на полна Месечина, ќе изгрее во 16 часот и 42 минути, а ќе зајде во 6 часот и 34 минути.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е сабота, 12 јануари 2019 година, 12-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 353 дена. Скопје, 12 јануари 2019 (МИА) – Денеска е сабота, 12 јануари 2019 година, 12-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 353 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 22 минути. Денов

Астрономски календар – 11 јануари

Астрономски календар – 11 јануари

Денеска е 11 јануари, 11-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 354 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 21 минута. Денов трае 9 часа и 20 минути. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 15 часот и 38 минути, а ќе зајде во 5 часот и 36 минути.

Астрономски календар – 10 јануари

Астрономски календар – 10 јануари

Денеска е 10 јануари, 10-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 355 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута,  а ќе зајде во 16 часот и 20 минути. Денов трае 9 часа и 19 минути. Месечината, која е во фаза на прва четвртина, ќе изгрее во 14 часот и 40 минути, а ќе зајде во 4 часот и 31 минута.

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е четврток, 10 јануари 2019 година, 10-иот ден во годината. До крајот на година остануваат уште 355 дена. Скопје, 10 јануари 2019 (МИА) – Денеска е четврток, 10 јануари 2019 година, 10-иот ден во годината. До крајот на година остануваат уште 355 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 20 минути. Денов