притисни ентер »

Од сите „места за крадење“ оваа момче одлучи да украде нешто од полицијата, без да го фатат
Од сите „места за крадење“ оваа момче одлучи да украде нешто од полицијата, без да го фатат

Од сите „места за крадење“ оваа момче одлучи да украде нешто од полицијата, без да го фатат

Британската полиција го бара момчето од фотографијата кое пред Сандерленд железничката станица им ги украло сините светла од полициското возило и си заминало со голема насмевка на лицето. Инцидентот се случил околу 4:30 наутро, а крадецот бил фатен на надзорните камери на железничката станица. Не се знае дали момчето било под дејство на алкохол или