притисни ентер »

Нема живот без љубов
Нема живот без љубов

Нема живот без љубов

Во текот на еволуцијата човекот се стекнал со способноста да сака. Има и зошто – без победата на љубовта над рациото животот би бил здодевен, но и поопасен. На колегиум решивме - да има нешто позитивно за почетокот на годината. Би можела да пишувам за љубовта, се слушам самата себеси и предлогот да раскажам што е љубов, како настанува, кога и зошто

Нема живот без љубов

Нема живот без љубов

Во текот на еволуцијата човекот се стекнал со способноста да сака. Има и зошто – без победата на љубовта над рациото животот би бил здодевен, но и поопасен На колегиум решивме – да има нешто позитивно за почетокот на годината. Би можела да пишувам за љубовта, се слушам самата себеси и предлогот да раскажам што е љубов, како настанува, кога и зошто