притисни ентер »

Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран
Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран

Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран

Се појавија најнови рендери и CAD видео од 360 степени за Nokia 8.1 Plus, кои прикажуваат промена на правецот кога е во прашање дизајнот на Nokia телефоните – засекот е отфрлен, а наместо него, тука е punch hole дизајнот со отворот за камера. Новите информации пристигнуваат од дојавувачот @OnLeaks. Nokia 8.1 Plus го има истиот 6.22-инчен дисплеј како

Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран

Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран

Се појавија најнови рендери и CAD видео од 360 степени за Nokia 8.1 Plus, кои прикажуваат промена на правецот кога е во прашање дизајнот на Nokia телефоните – засекот е отфрлен, а наместо него, тука е punch hole дизајнот со отворот за камера. Новите информации пристигнуваат од дојавувачот @OnLeaks. Nokia 8.1 Plus го има истиот 6.22-инчен дисплеј како

Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран

Nokia 8.1 Plus рендери покажуваат punch hole камера во 6,2-инчен екран

Се појавија најнови рендери и CAD видео од 360 степени за Nokia 8.1 Plus, кои прикажуваат промена на правецот кога е во прашање дизајнот на Nokia телефоните – засекот е отфрлен, а наместо него, тука е punch hole дизајнот со отворот за камера. Новите информации пристигнуваат од дојавувачот @OnLeaks. Nokia 8.1 Plus го има истиот 6.22-инчен дисплеј како