притисни ентер »

„Шарли Ебдо“ го испрати Ѓоковиќ на гробишта: „Тука ќе ја најдеш својата среќа“
„Шарли Ебдо“ го испрати Ѓоковиќ на гробишта: „Тука ќе ја најдеш својата среќа“

„Шарли Ебдо“ го испрати Ѓоковиќ на гробишта: „Тука ќе ја најдеш својата среќа“

Францускиот сатиричен весник „Шарли Ебдо“ направи брутални карикатури на Новак Ѓоковиќ, кој по големата сага очигледно ќе биде депортиран од Австралија. Тие Објавија неколку карикатури со наслов „Новак Ѓоковиќ го заслужува најдоброто“, а како и секогаш цртежите се брутални. „Ѓоковиќ по исклучок“ е цртеж на кој Новак е прободен со вакцина во рекетот,

„Шарли Ебдо“ удри по Ѓоковиќ, го нацртаа како гробар на невакцинирани

„Шарли Ебдо“ удри по Ѓоковиќ, го нацртаа како гробар на невакцинирани

Сатиричниот француски весник „Шарли ебдо“ на непримерен начин нацрта карикатури со ликот на Новак Ѓоковиќ. Laissez Djoko tranquille, il ne mérite que le meilleur ! https://t.co/CChM1P6bah — Charlie Hebdo (@Charlie_Hebdo_) January 14, 2022 Со наслов „Новак Ѓоковиќ го заслужува најдоброто“ над ждрепката се прашуваат дали сме сведоци на идна дипломатска

„Шарли Ебдо“ со подбива со Ѓоковиќ: Направија комичен стрип за неговата ситуација

„Шарли Ебдо“ со подбива со Ѓоковиќ: Направија комичен стрип за неговата ситуација

Сатиричниот весник во Франција, „Шарли Ебдо“, излезе со свое видување околу Новак Ѓоковиќ и неговата епизода која трае со денови во Австралија. Српските медиуми сметаат дека споменатиот весник претерал со сатирата, сметајки дека премногу се подбиваат на сметка на српскиот шампион. Цртежите кои се направени од редакцијата на „Шарли Ебдо“, навистина