притисни ентер »

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто
Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем број медиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Нова инвестиција од Лукоил: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од Лукоил: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем број медиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Руска инвестиција во Арачиново, отворена 31-та бензинска пумпа на „Лукоил“

Руска инвестиција во Арачиново, отворена 31-та бензинска пумпа на „Лукоил“

Тешко е да се постигне високо ниво на услуга, но уште потешко е да се одржува на врвот, истакна регионалниот управител на „Лукоил Македонија“ Андреј Куку на свеченото отворање на 31 бензинска станица на Лукоил во земјава. Тој му се заблагодари на премиерот Зоран Заев на големата поддршка за развој на Лукоил и рече дека ќе вложат максимални напори за

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем број медиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Инаку, на новата бензинска станица потрошувачите ќе можат да се снабдат со економичното и еколошко гориво ЕКТО, кое е најефикасно гориво на македонскиот пазар, но и со масла од палетата на ЛУКОИЛ и широк спектар на дополнителен асортиман. Бензинската станица располага и со тераса за одмор на патниците каде што може да уживаат во своето омилено кафе

Лукоил отвори нова станица за гориво во Ченто

Лукоил отвори нова станица за гориво во Ченто

Компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“, денес во присуство на рускиот амбасадор Сергеј Баздникин и на највисоки владини функционери отвори нова станица за гориво во скопската населба Ченто, на излезот кон Арачиново. Станува збор за 31-ва станица за гориво во македонската мрежа на Лукоил. Станицата е изградена според новиот корпоративен стил на компанијата

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Нова инвестиција од ЛУКОИЛ: Отворена нова бензинска во населбата Ченто

Во присуство на голем број претставници на Владата на Република Северна Македонија и локалната самоуправа, амбасадата на Руската Федерација во Северна Македонија, блиски соработници и пријатели на ЛУКОИЛ и голем бројмедиуми, компанијата „ЛУКОИЛ Македонија“ официјално ја отвори својата 31-ва по ред бензинска станица, која се наоѓа во населбата Ченто,

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Во присуство на претставници на Владата на Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, денеска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки

Заев се пофали дека првата бензиска на „Лукоил“ била отворена во Струмица – две години по првата во Скопје

Заев се пофали дека првата бензиска на „Лукоил“ била отворена во Струмица – две години по првата во Скопје

SONY DSC „Првата бензинска станица, ја имав честа да ја отворам далечната 2008 година, пред 11 години, како градоначалник на Струмица еве, денеска ја имам честа како претседател на Владата на Република Северна Македонија, да ја отворам 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во Македонија“, изјавил денесека премиерот Зоран Заев пренесува ТВ21. Заев денеска

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Нова КАПИТАЛНА РУСКА инвестиција: Заев отвори БЕНЗИСКА во Арачиново

Во присуство на претставници на Владата на Македонија, на Амбасадата на Руската Федерација и на локалната самоуправа, денеска во Арачиново официјално беше отворена 31-та бензинска станица на „Лукоил“ во земјава. Новата бензинска станица со 12 вработени, е изградена на површина од 2000 м2 и е повеќенаменски комплекс со маркет, паркинг за лесни и тешки