притисни ентер »

11 знаци дека за вашиот брак сè уште има надеж
11 знаци дека за вашиот брак сè уште има надеж

11 знаци дека за вашиот брак сè уште има надеж

Понекогаш ви е преку глава од партнер, како постојано како да му давате вештачко дишење на бракот и размислувате дали е подобро само да кренете раце... Да се одржи љубовта на долг рок е навистина тешко. Животот се менува, приоритетите се менуваат и некако партнерите повеќе не си се на прво место еден на друг. Има сè повеќе кавги, а многу од браковите