притисни ентер »

Mixed Emotions – во РЕД е да НЕ Се БИДЕ “во РЕД“
Mixed Emotions – во РЕД е да НЕ Се БИДЕ “во РЕД“

Mixed Emotions – во РЕД е да НЕ Се БИДЕ “во РЕД“

“Нашата работа е да ги зачуваме емоциите во шишенце. Се надеваме дека луѓето, читајќи го името, ќе се пронајдат во овој сентимент и ќе најдат нешто подлабоко: крстосница помеѓу познатото и непознатото“. Ben Gorham, основач и креативен директор на Byredo Mixed Emotions е мирис за секого, дизајниран да ја изрази бурната природа на модерното време – со

Во ред е да не се биде „во ред“! Byredo Mixed Emotions

Во ред е да не се биде „во ред“! Byredo Mixed Emotions

Byredo Mixed Emotions претставува мирисна скица на нашата моментална, колективна состојба на умот! „ Нашата работа е да собираме емоции во шишенце. Се надевам дека луѓето читајќи ја етикетата ќе се пронајдат во овој сентимент и ќе пронајдат нешто подлабоко за поврзување: спротивставеност помеѓу познатото и непознатото “ – Ben Gorham основач и креативен

Mixed Emotions – во РЕД е да НЕ Се БИДЕ “во РЕД“

Mixed Emotions – во РЕД е да НЕ Се БИДЕ “во РЕД“

“ Нашата работа е да ги сочуваме емоциите во шишенце. Се надеваме дека луѓето читајќи го називот ќе се пронајдат во овој сентимент и ќе пронајдат нешто подлабоко: раскрсницата помеѓу познатото и непознатото“. Ben Gorham , Основач и креативен директор на Byredo Mixed Emotions е мирис за секого, дизајниран да ја одразува бурната природа на модерното

Mixed Emotions – Во ред е да не се биде „во ред“

Mixed Emotions – Во ред е да не се биде „во ред“

Mixed Emotions е мирис за секого, дизајниран да ја одразува бурната природа на модерното доба – сите подеми и падови, одразувајќи ја нестабилната реалност и светот во постојано движење. Истражувајќи на нехармоничноста,  Mixed Emotions ги става на исто место познатото и неочекуваното како би создал мирис кој е кохезија во своите контрасти. Потпирајќи