притисни ентер »

Заврши средбата Меркел – Заев во Брисел
Заврши средбата Меркел – Заев во Брисел

Заврши средбата Меркел – Заев во Брисел

Премиерот, Зоран Заев претпладнево во Берлин имаше четириесетминутна средба со германската канцеларка Ангела Меркел на која, според најавите, една од клучните теми требаше да биде датумот за старт на преговорите со ЕУ. По состанокот немаше изјави за медиумите. Засега нема официјални информации кои се пораките од Меркел за очекувањата на Владата во

Власта ги задолжи македонските граѓани за нови 8 милиони евра- каде завршија овие пари?

Власта ги задолжи македонските граѓани за нови 8 милиони евра- каде завршија овие пари?

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија се движи кон должничко ропство и непосакуваното грчко сценарио

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија се движи кон должничко ропство и непосакуваното грчко сценарио

„Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани? Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство и непосакуваното грчко

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг ја надмина и опасната граница од над 50 проценти од БДП

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг ја надмина и опасната граница од над 50 проценти од БДП

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. „Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство

ВМРО-ДПМНЕ: Власта ги задолжи македонските граѓани за нови 8 милиони евра- каде завршија овие пари?

ВМРО-ДПМНЕ: Власта ги задолжи македонските граѓани за нови 8 милиони евра- каде завршија овие пари?

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. -Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг ја надмина и опасната граница од над 50 проценти од БДП

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг ја надмина и опасната граница од над 50 проценти од БДП

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. „Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и натаму ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и натаму ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми

Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани? Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство и непосакуваното грчко сценарио, поради расипничкото работење на власта. Јавниот долг ја надмина и опасната

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг ја надмина и опасната граница од над 50 проценти од БДП

ВМРО-ДПМНЕ: Јавниот долг ја надмина и опасната граница од над 50 проценти од БДП

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани?, прашуваат од ВМРО-ДПМНЕ. „Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и натаму ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и натаму ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани? Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство и непосакуваното грчко

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и натаму ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми

ВМРО-ДПМНЕ: Власта и натаму ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми

Власта и натаму безмилосно ги задолжува македонските граѓаните за милионски суми. Власта ги задолжи граѓаните за нови 8 милиони евра, со што нето долгот за последниве две години надмина половина милијарда евра. Каде се завршија овие пари, пари на македонските граѓани? Македонија полека, но сигурно се движи кон должничко ропство и непосакуваното грчко