притисни ентер »

Деструктивни и темни луѓе во потрага по датум
Деструктивни и темни луѓе во потрага по датум

Деструктивни и темни луѓе во потрага по датум

Деструктивни и темни луѓе во потрага по датум Западен Балкан само се преправа дека спроведува реформи, а ЕУ се преправа дека тие се спроведени- Брајан Хојт Ји. Дојде времето. Време-невреме. Маските паднаа. Се покажа грдото лице на лагата и измамата. Опачини, колку сакаш. Има и лица, ама без образи. А ѓонови на нивно место, колку сакаш. Сите домашни