притисни ентер »

Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+
Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+

Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+

Рендерите на Samsung Galaxy S22 серијата се појавуваат уште од септември. Тогаш беше откриено дека S22 ќе пристигне со екран од 6,06 инчи, а S22+ со 6,55-инчен дисплеј. Сега се појавија и деталните спецификации на камерите на овие смартфони, кои ни ги донесува Fonearena Спецификациите на камерите за Samsung Galaxy S22 и S22+ би требало да бидат: Главна

Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+

Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+

Рендерите на Samsung Galaxy S22 серијата се појавуваат уште од септември. Тогаш беше откриено дека S22 ќе пристигне со екран од 6,06 инчи, а S22+ со 6,55-инчен дисплеј. Сега се појавија и деталните спецификации на камерите на овие смартфони, кои ни ги донесува Fonearena Спецификациите на камерите за Samsung Galaxy S22 и S22+ би требало да бидат: Главна

Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+

Се појавија детални спецификации од камерите на Galaxy S22 и Galaxy S22+

Рендерите на Samsung Galaxy S22 серијата се појавуваат уште од септември. Тогаш беше откриено дека S22 ќе пристигне со екран од 6,06 инчи, а S22+ со 6,55-инчен дисплеј. Сега се појавија и деталните спецификации на камерите на овие смартфони, кои ни ги донесува Fonearena Спецификациите на камерите за Samsung Galaxy S22 и S22+ би требало да бидат: Главна