притисни ентер »

За оние што ќе одат во јуни во Грција еве какви се цените: Порција гиро 10 евра, пица 700 денари, фета сирење 1300
За оние што ќе одат во јуни во Грција еве какви се цените: Порција гиро 10 евра, пица 700 денари, фета сирење 1300

За оние што ќе одат во јуни во Грција еве какви се цените: Порција гиро 10 евра, пица 700 денари, фета сирење 1300

Грција е една од омилените дестинации за одмор на Македонците, а годинава сместувањето  и храната се поскапи за 10 отсто. Како што пренесува „Грција Инфо„“ цените на храната и пијалоците на грчките острови се повисоки за околу 10 отсто, па затоа кој годинава планира летен одмор на брегот на Јонското и Егејското море треба да знае еден леб, конвертирано

Какви се цените во Грција на стартот на сезоната?

Какви се цените во Грција на стартот на сезоната?

Грција е една од омилените дестинации за одмор на Македонците, а годинава сместувањето и храната се поскапи за 10 отсто. Како што пренесува „Грција Инфо„“ цените на храната и пијалоците на грчките острови се повисоки за околу 10 отсто, па затоа кој годинава планира летен одмор на брегот на Јонското и Егејското море треба да знае еден леб, конвертирано

Изгор цени летово во Грција: Порција гиро 10 евра, пиво 360 денари

Изгор цени летово во Грција: Порција гиро 10 евра, пиво 360 денари

Грција е една од омилените дестинации за одмор на Македонците, а годинава сместувањето  и храната се поскапи за 10 отсто. Како што пренесува „Грција Инфо„“ цените на храната и пијалоците на грчките острови се повисоки за околу 10 отсто, па затоа кој годинава планира летен одмор на брегот на Јонското и Егејското море треба да знае еден леб, конвертирано