притисни ентер »

Некои девојки очајнички сакаат пред олтар, погледнете како се борат за бидермаерот

Некои девојки очајнички сакаат пред олтар, погледнете како се борат за бидермаерот

Девојките немаат милост за своите "противнички" и преземаат секакви работи за да го фатат букетот. Традицијата на фрлање на бидермаерот на свадбите понекогаш е само добра забава, но некои девојки ја сфаќаат многу сериозни се подготвени да преземат се за да дојдат до букетот. Во обидите да го фатат бидермаерот "и да си обезбедат место пред пред олтарот",