притисни ентер »

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка
На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

Луѓето се ПОЗНАТИ дека носат секакви работи во авиони, но снимката од куфер од ЏФК во Њујорк утринава го обиколува светот. Куфер кој патувал од Њујорк до Орландо го привлече вниманието на обезбедувањето на аеродромот поради силуетата на мачка во природна големина која се појавила на екранот. Излезе дека контурата е во природна големина бидејќи мачката

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале чаши за вино, пар апостолки, но и силуета на мачка во природна големина. Се утврдило дека мачката била вистинска мачка: портокалова, жива, и очигледно неповредена, пишува „CNN“. Мачката минала неколку часа во куферот за да биде „уфрлена“ на летот

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

На интернет се шири фотографија од куфер од аеродромот во САД – сопственикот вели дека не земал мачка

Луѓето се ПОЗНАТИ дека носат секакви работи во авиони, но снимката од куфер од ЏФК во Њујорк утринава го обиколува светот. Куфер кој патувал од Њујорк до Орландо го привлече вниманието на обезбедувањето на аеродромот поради силуетата на мачка во природна големина која се појавила на екранот. Излезе дека контурата е во природна големина бидејќи мачката

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Куферот кој е проверен за патување од аеродромот „JFK“ во Њујорк до Орландо на Флорида на 16-ти ноември сигурно содржел некои необични работи. Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале чаши за вино, пар апостолки, но и силуета на мачка во природна големина. Се утврдило дека мачката била

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Необичен „патник“ пронајден во куфер пред лет Њујорк-Орландо

Куферот кој е проверен за патување од аеродромот „JFK“ во Њујорк до Орландо на Флорида на 16-ти ноември сигурно содржел некои необични работи. Додека еден куфер минувал низ рендген апаратот, обезбедувањето на аеродромот „JFK“ во Њујорк забележале чаши за вино, пар апостолки, но и силуета на мачка во природна големина. Се утврдило дека мачката била