притисни ентер »

Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела
Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

Жал ми е што многумина не препознаа дека Катица Јанева не е воопшто каква што се претставуваше пред јавноста, вели новинарката Снежана Лупевска Созен. За карактерот на Катица Јанева: Никогаш не добив желба да се сликам со неа, а единствената средба со неа беше и последна. Завршивме со кавга по што реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител

Лупевска: Јанева сакаше да ме избрка од канцеларија зошто ја критикував

Лупевска: Јанева сакаше да ме избрка од канцеларија зошто ја критикував

Жал ми е што многумина не препознаа дека Катица Јанева не е воопшто каква што се претставуваше пред јавноста, вели новинарката Снежана Лупевска Созен на својот Фејсбук профил. „За карактерот на Катица Јанева: Никогаш не добив желба да се сликам со неа, а единствената средба со неа беше и последна. Завршивме со кавга по што реков дека волку непрофесионален

Лупевска: Катица Јанева е дрска и безобразна жена. Ок Жане, но зошто порано не го кажа ова?

Лупевска: Катица Јанева е дрска и безобразна жена. Ок Жане, но зошто порано не го кажа ова?

Снежана Лупевска Созен на својот профил на социјалните мрежи посвети статус на специјалната обвинителка во оставка, Катица Јанева. Таа истакна дека жали што многумина не препознаа дека Катица Јанева не е воопшто каква што се претставуваше пред јавноста. За карактерот на Катица Јанева: ,,Никогаш не добив желба да се сликам со неа, а единствената средба

Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

Жал ми е што многумина не препознаа дека Катица Јанева не е воопшто каква што се претставуваше пред јавноста, вели новинарката Снежана Лупевска Созен. За карактерот на Катица Јанева: Никогаш не добив желба да се сликам со неа, а единствената средба со неа беше и последна. Завршивме со кавга по што реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител

Лупевска: Имав средба со Јанева која заврши со кавга, таа е дрска и непрофесионална

Лупевска: Имав средба со Јанева која заврши со кавга, таа е дрска и непрофесионална

Новинарката Снежана Лупевска Созен на својот Фејсбук профил посвети статус на специјалната обвинителка во оставка, Катица Јанева. Таа истакна дека жали што многумина не препознаа дека Катица Јанева не е воопшто каква што се претставуваше пред јавноста, вели новинарката Снежана Лупевска Созен. За карактерот на Катица Јанева: Никогаш не добив желба да

Лупевска: Катица Јанева ме избрка затоа што ја критикував

Лупевска: Катица Јанева ме избрка затоа што ја критикував

Уредничката на емисијата Код на Телма, Снежана Лупевска открива според неа каква личност навистина е специјалната обвинителка Катица Јанева. “За карактерот на Катица Јанева: Никогаш не добив желба да се сликам со неа а единствената средба со неа беше и последна. Завршивме со кавга по што реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

Лупевска: Ова првпат го кажувам јавно, Јанева буквално ме избрка зашто ја критикував

Лупевска: Ова првпат го кажувам јавно, Јанева буквално ме избрка зашто ја критикував

59 Споделувања Share Tweet По веста дека специјалната јавна обвинителка Катица Јанева наредила претрес на колегите од СЈО, со коментар се надоврза и новинарката Снежана Лупевска. Во својот Фејсбук пост, Лупевска раскажува дека Јанева е најдрскиот и најнепрофесионален обвинител што таа го сретнала во својата 25-годишна новинарска кариера, како и дека

Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

Лупевска: На Јанева ѝ реков дека волку непрофесионален и дрзок обвинител не сум видела

ИЗВОР Скопје24 | август 16, 2019 Новинарката Снежана Лупевска Созен на својот Фејсбук профил посвети статус на специјалната обвинителка во оставка, Катица Јанева. Таа истакна дека жали што многумина не препознаа дека Катица Јанева не е воопшто каква што се претставуваше пред јавноста, вели новинарката Снежана Лупевска Созен. „За карактерот на Катица

Лупевска за Јанева: Волку непpoфесионален и дpзoк oбвинитeл нe сум видела во мојата кариера

Лупевска за Јанева: Волку непpoфесионален и дpзoк oбвинитeл нe сум видела во мојата кариера

Жaл ми е што многумина нe пpeпознаа дека Катица Јанева нe е воопшто каква што се пpeтставуваше пред jaвноста, вели новинарката Снежана Лупевска Созен. За карактерот на Катица Јанева: Ниkoгаш нe добив желба да се сликам со неа, а единствената средба со неа беше и пocледна. Завpшивме со kaвга по што реков дека волку непpoфесионален и дpзoк обвинител