притисни ентер »

Детското игралиште позади ТЦ „Бисер“ доби лиена гумена подлога
Детското игралиште позади ТЦ „Бисер“ доби лиена гумена подлога

Детското игралиште позади ТЦ „Бисер“ доби лиена гумена подлога

Детското игралиште зад ТЦ ,,Бисер”, деновиве е надополнето со лиена гумена подлога која за прв пат е поставена во нашата држава. Како што информираат од Општина Аеродром, подлогата ги задоволува сите современи светски стандарди за безбедна игра на дечињата. -Се состои од два слоја, долниот е амортизирачки, кој одозгора е прекриен со втор слој во смирувачки