притисни ентер »

Must have: Ексклузивно луксузно Елена Лука пончо што ќе ја обележи оваа зима
Must have: Ексклузивно луксузно Елена Лука пончо што ќе ја обележи оваа зима

Must have: Ексклузивно луксузно Елена Лука пончо што ќе ја обележи оваа зима

Ексклузивната линија пелерини во актуелната сезонска колекција на модниот бренд Елена Лука, е толку атрактивна што апсолутно стилски ќе ја обележи оваа зима. Меѓу нашите фаворити е и ова уникатно и луксузно пончо, изработено од материјал со богата и деликатна текстура, стилизирано со реси што го комплетираат шармантиниот впечаток. Со оглед на неговиот