притисни ентер »

За 10 секунди, сопственик на златара остана без 74.000 долари ВИДЕО
За 10 секунди, сопственик на златара остана без 74.000 долари ВИДЕО

За 10 секунди, сопственик на златара остана без 74.000 долари ВИДЕО

Скриншот/Јутјуб Опуштен разговор на сопственик на златара во Мајами со колега одеднаш се претворил во кошмар. Од автомобил излегло маскирано лице и со пиштол го натерало богатиот трговец да ги извади прстенот и часовникот од раката, пренесува „Курир.рс“. Сето тоа се случило во времетраење од околу десеттина секунди. Лицето повторно се вратило во автомобилот,

За 10 секунди, сопственик на златара во Мајами остана без 74.000 долари

За 10 секунди, сопственик на златара во Мајами остана без 74.000 долари

Опуштен разговор на сопственик на златара во Мајами со колега одеднаш се претворил во кошмар. Од автомобил излегло маскирано лице и со пиштол го натерало богатиот трговец да ги извади прстенот и часовникот од раката, пренесува „ Курир.рс “. Сето тоа се случило во времетраење од околу десетина секунди. Лицето повторно се вратило во автомобилот, без

За 10 секунди остана без 74.000 долари

За 10 секунди остана без 74.000 долари

Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал крадецот со пушка и од сопственикот украл часовник

Експресен грабеж: За 10 секунди остана без 74.000 долари

Експресен грабеж: За 10 секунди остана без 74.000 долари

Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал крадецот со пушка и од сопственикот украл часовник

Експресен грабеж: За 10 секунди остана без 74.000 долари

Експресен грабеж: За 10 секунди остана без 74.000 долари

Експресен грабеж: За 10 секунди остана без 74.000 долари Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал

 За неколку секунди остана без 74 000 долари

За неколку секунди остана без 74 000 долари

Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал крадецот со пушка и од сопственикот украл часовник

 За неколку секунди остана без 74 000 долари

За неколку секунди остана без 74 000 долари

Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал крадецот со пушка и од сопственикот украл часовник

 За неколку секунди остана без 74 000 долари

За неколку секунди остана без 74 000 долари

Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал крадецот со пушка и од сопственикот украл часовник

 За неколку секунди остана без 74 000 долари

За неколку секунди остана без 74 000 долари

Во понеделникот во Мајами се случи грабеж во кој на сопственикот на продавница за накит му беа украдени 74 000 долари. Грабежот се случи пред продавницата во 18 часот, а на екраните на камерите за надзор се гледа дека сопственикот зборува со вработен кога се приближува црн камионет. Од него излетал крадецот со пушка и од сопственикот украл часовник

Ова го нема ни на филм: За неколку секунди украде 74.000 долари

Ова го нема ни на филм: За неколку секунди украде 74.000 долари

Вооружен разбојник ограби сопственик на златара во Мајами и за само неколку секунди го „олесни“ златарот за 74.000 долари. Снимката од грабежот го обиколи светот , а полицијата и натаму трага по вооружениот маж. Грабежот се случил во понеделникот во Мајами пред златарница. нас снимката се гледа како сопственикот разговара пред златарницата со својот