притисни ентер »

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак
Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак

Љубов: Кога погледите им се среќаваат во толпата. Секс: Кога јазиците им се среќаваат во толпата. Брак: Кога едниот крај на неговиот колан воопшто не може да се сретне со другиот и ништо не може да направи по тоа прашање. Љубов: Кога сексот се нарекува водење љубов. Секс: Кога сексот се нарекува со неговото вистинско име. Брак: Каков секс? Љубов: Предмет

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак

Љубов: Кога погледите им се среќаваат во толпата. Секс: Кога јазиците им се среќаваат во толпата. Брак: Кога едниот крај на неговиот колан воопшто не може да се сретне со другиот и ништо не може да направи по тоа прашање. Љубов: Кога сексот се нарекува водење љубов. Секс: Кога сексот се нарекува со неговото вистинско име. Брак: Каков секс? Љубов: Предмет

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак

Големата разлика помеѓу љубов, секс и брак Љубов: Кога погледите им се среќаваат во толпата. Секс: Кога јазиците им се среќаваат во толпата. Брак: Кога едниот крај на неговиот колан воопшто не може да се сретне со другиот и ништо не може да направи по тоа прашање. Љубов: Кога сексот се нарекува водење љубов. Секс: Кога сексот се нарекува со неговото