притисни ентер »

Горештините носат опасност од змии: Се плашат од ова, ставете го во дворот и ќе бегаат
Горештините носат опасност од змии: Се плашат од ова, ставете го во дворот и ќе бегаат

Горештините носат опасност од змии: Се плашат од ова, ставете го во дворот и ќе бегаат

Летните месеци носат со себе зголемена опасност од каснувања од змии, а дали сте знаеле дека на змиите им пречи една работа? Имено, експертите препорачуваат мирис на нафталин како средство со кое може да ја заштитите околината околу вашиот дом од овие влекачи. Употребата е многу едноставна. Расечете пластично шише и покријте го нафталинот над земјата

Започнаа летните денови а со нив и наезда од змии – бидете внимателни и добро заштитете се

Започнаа летните денови а со нив и наезда од змии – бидете внимателни и добро заштитете се

Летните месеци носат со себе зголемена опасност од каснувања од змии, а дали сте знаеле дека на змиите им пречи една работа? Имено, експертите препорачуваат мирис на нафталин како средство со кое може да ја заштитите околината околу вашиот дом од овие влекачи. Употребата е многу едноставна. Расечете пластично шише и покријте го нафталинот над земјата