притисни ентер »

Доаѓа првиот Фолксваген со потписот на Форд
Доаѓа првиот Фолксваген со потписот на Форд

Доаѓа првиот Фолксваген со потписот на Форд

Очекувано, ова е новиот Tourneo Connect, практичен MPV базиран на неодамна пристигнатиот Volkswagen Caddy. Но, за разлика од близнаците од PSA и Toyota, тука визуелните разлики се нешто поизразени. Сепак, не од страна, која, освен бандажите, останале идентични со оригиналот. А одзади, разликите се минимални и видливи само во детали. Покрај оригиналниот

ПРЕМИЕРА: Новиот Ford Tourneo Connect е базиран на Volkswagen Caddy

ПРЕМИЕРА: Новиот Ford Tourneo Connect е базиран на Volkswagen Caddy

Ford ја претстави најновата генерација на сенаменскиот Tourneo Connect, кој сега е базиран на германскиот конкурент, но има и свои препознатливи карактеристики. Новиот Ford Tourneo Connect е поставен на MQB платформата и ги дели ентериерот, како и повеќето од панелите на каросеријата со Volkswagen Caddy . Connect е патничката изведба на моделот Tourneo,

Ford ја претстави новата генерација на Tourneo Connect

Ford ја претстави новата генерација на Tourneo Connect

Новата генерација на Ford Tourneo Connect е новиот модел на компанијата за „мулти-активност“ кој ќе пристигне во Европа на пролет следната година Ford ја претстави новата генерација на Tourneo Connect. Станува збор за модел кој е базиран на Volkswagen Caddy, но се одликува со уникатни стилски карактеристики со цел да се разликува од својот германски