притисни ентер »

Скот Рединг фокусиран на првата трка
Скот Рединг фокусиран на првата трка

Скот Рединг фокусиран на првата трка

Скот Рединг вели дека единствена цел за време на неговата прва трка од WorldSBK серијата му е да докаже дека може да го победи возачот на Kawasaki. Скот Рединг вели дека единствена цел за време на неговата прва трка од WorldSBK серијата му е да докаже дека може да го победи возачот на Kawasaki. Скот Рединг вели дека е целосно фокусиран на новата сезона