притисни ентер »

Вирџинија ја укинува смртната казна
Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Американската држава Вирџинија ја укинува смртната казна

Американската држава Вирџинија ја укинува смртната казна

Американската сојузна држава Вирџинија ја укина смртната казна, откако пратениците од двата дома го усвоија законот за нејзино укинување. Тој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, коима намера да го потпише, пишуваат американските медиуми. Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, и 23-та држава што ќе се откаже

Лидерот по егзекуции во САД ја укинува смртната казна

Лидерот по егзекуции во САД ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост

Вирџинија ја укинува смртната казна

Вирџинија ја укинува смртната казна

Во американската сојузна држава Вирџинија пратениците го усвоија предлог-законот за укинување на смртната казна, кој е испратен на потпис до гувернерот, демократот Ралф Нортем, кој има намера да го потпише. Со тоа Вирџинија ќе стане првата држава во јужниот дел на САД, каде ваков вид казна ќе биде укината на законодавно ниво, пишува Вашингтон пост