притисни ентер »

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија
Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија

Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. – Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава за 20 камиони за утовар за Русија,

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. – Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава за 20 камиони за утовар за Русија,

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат зaбранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат зaбранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат зaбранети во Русија Овоштари од росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. –

Росоманските овоштари вознемирени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија

Росоманските овоштари вознемирени по најавата дека македонските праски ќе бидат забранети во Русија

Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. - Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава за 20 камиони за утовар за Русија,

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. – Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава за 20 камиони за утовар за Русија,

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоман, 10 август 2018 (МИА) - Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. - Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоман, 10 август 2018 (МИА) - Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. - Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Росоманските овоштари загрижени по најавата дека македонските праски ќе бидат збранети во Русија

Овоштари од Росоманско попладнево изразија вознемиреност по најавата на рускиот регулатор за безбедност на храна дека од 15 август ќе воведе забрана за привремен увоз на некои коскести плодови од Македонија и Србија поради загриженост за безбедноста. - Во моментов околу 500 тони праски чекаат во ладилникот, имаме најава за 20 камиони за утовар за Русија,