притисни ентер »

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови
Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во

ТОЛКУ ОД КАФЕАНИТЕ... Од понеделник КЛУЧ НА ВРАТА!

ТОЛКУ ОД КАФЕАНИТЕ... Од понеделник КЛУЧ НА ВРАТА!

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во

Во Црна Гора се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Во Црна Гора се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Црна Гора: Се затвораат угостителски објекти во уште пет градови

Угостителските објекти во Будва, Цетиње, Колашин, Улцињ и Жабљак од понеделник ќе бидат затворени поради влошената епидемиолошка состојба во тие општини, објави Црногорскиот институт за јавно здравје во Подгорица. Стапката на заразување со коронавирусот во тие општини е над 800 на 100.000 жители, со што автоматски преминуваат во групата општини во