притисни ентер »

Можеби и вие сте меѓу нив: Уште 1,4 милиони возила се повлекуваат поради дефект со перничињата
Можеби и вие сте меѓу нив: Уште 1,4 милиони возила се повлекуваат поради дефект со перничињата

Можеби и вие сте меѓу нив: Уште 1,4 милиони возила се повлекуваат поради дефект со перничињата

Проблемите со воздушните перничиња на Таката се уште „дрмаат“ во автомобилската индустрија. Сега е откриен нов дефект кај некои возила на пет бренда низ целиот свет. Според пишувањето на Automotive News Europe неисправноста е утврдена по смртта на сопственик на BMW во Австралија и уште два други случаи каде патниците поминале со потешки повреди, исто