притисни ентер »

Овој Македонец го има одговорот: „Жена го создала коронавирусот! Мажите умираат повеќе, а нема ниту фудбал ниту кошарка...“
Овој Македонец го има одговорот: „Жена го создала коронавирусот! Мажите умираат повеќе, а нема ниту фудбал ниту кошарка...“

Овој Македонец го има одговорот: „Жена го создала коронавирусот! Мажите умираат повеќе, а нема ниту фудбал ниту кошарка...“

Веруваме дека ова видео навистина ќе ве насмее, а ни помалку ни повеќе истото доаѓа од Македонија... Досега сме виделе и слушнале секакви теории на заговор за настанувањето на опасниот коронавирус кој што моментално владее со целиот свет, но ова македонско момче дефинитивно е попедник. На социјалните мрежи масовно се шири видеото кое што е направено

Кога жена ти работи од дома

Кога жена ти работи од дома

Видеово е одличен доказ за тоа дека мажите не ги слушаат жените и поради тоа се сите проблеми по дома…