притисни ентер »

Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана
Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана

Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана

Јоана, ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, вчера стана мајка. Таа роди син кој ќе се вика Аниш Круз Родригез Деан. Веста за раѓањето на момчето ја сподели нејзината сестра, актерката Нина Деан. „Добре дојде во светот Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“, напиша Нина на социјалните мрежи. Јоана, ќерката на кореографката Гордана Деан и Кили,

Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана

Кили стана дедо, се породи ќерка му Јоана

Јоана, ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, вчера стана мајка. Таа роди син кој ќе се вика Аниш Круз Родригез Деан. Веста за раѓањето на момчето ја сподели нејзината сестра, актерката Нина Деан. „Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“, напиша Нина на социјалните мрежи. Јоана, ќерката на кореографката Гордана Деан и Кили,

КИЛИ СТАНА ДЕДО, СЕ ПОРОДИ ЈОАНА: Ова се првите фотографии од бебето

КИЛИ СТАНА ДЕДО, СЕ ПОРОДИ ЈОАНА: Ова се првите фотографии од бебето

Ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено, Јоана и нејзиниот сопруг вчера првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана станаа дедо и баба. Имено, Јоана на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести на социјалните

Кили стана дедо

Кили стана дедо

Јоана, ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, вчера стана мајка. Таа роди син кој ќе се вика Аниш Круз Родригез Деан. Веста за раѓањето на момчето ја сподели нејзината сестра, актерката Нина Деан. „Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“, напиша Нина на социјалните мрежи. Јоана, ќерката на кореографката Гордана Деан и Кили,

КИЛИ СТАНА ДЕДО, СЕ ПОРОДИ ЈОАНА: Ова се првите фотографии од бебето

КИЛИ СТАНА ДЕДО, СЕ ПОРОДИ ЈОАНА: Ова се првите фотографии од бебето

Ќерката на актерот Кирил Поп Христов- Кили, Јоана, која ја има во бракот со сопругата Гордана, има големи причини за славење. Имено, Јоана и нејзиниот сопруг вчера првпат се реализираа во улога на родители, а Кили и Гордана станаа дедо и баба. Имено, Јоана на свет донесе момче на кое му го даде името Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести на социјалните

Кили стана дедо во Еквадор, внукот го носи презимето на бабата

Кили стана дедо во Еквадор, внукот го носи презимето на бабата

Актерот Кирил Поп Христов – Кили трово стана дедо.Неговата ќерка Јоана се породи во Еквадор, каде што живее со сопругот Родригез Сориа Хосе Луис. Јована роди машко дете, кое на желба на родителите се вика Аниш Круз Родригез Деан. Последното презиме е од мајката на Јоана, сопругата на Кили, Гордана Деан Поп-Христова, основач на балетското студио „Ребис“

Кили доби внук и официјално стана дедо: Се породи неговата ќерка Јоана – преслатко бебенце!

Кили доби внук и официјално стана дедо: Се породи неговата ќерка Јоана – преслатко бебенце!

Пред неколку недели Кирил Поп Христов објави фотографии со бремената ќерка а денес веќе може да се пофали дека и официјално станал дедо! Популарниот актер Кирил Поп Христов – Кили, утринава стана дедо – се породи неговата ќерка Јоана која заедно со својот сопруг Родригез Сориа Хосе Луис живее во Еквадор. Ќерката на Кили од бракот со сопругата Гордана,

Кили стана дедо

Кили стана дедо

Ќерката на македонскиот актер Кирил поп Христов, Јоана, се породи и на свет го донесе момчето  Аниш Круз Родригез Деан. Овие радосни вести на социјалните мрежи ги сподели Нина Деан која напиша: „Добредојде на светот, Аниш Круз Родригез Деан. Те сакам сестро“ напиша Нина на социјалните мрежи. Сопругот на Јоана исто така бјави фотографии од среќната

Кили доби внук: Се породи неговата ќерка Јоана - први фотографии од бебето

Кили доби внук: Се породи неговата ќерка Јоана - први фотографии од бебето

Популарниот актер Кирил Поп Христов – Кили, утринава стана дедо – се породи неговата ќерка Јоана која заедно со својот сопруг Родригез Сориа Хосе Луис живее во Еквадор. Ќерката на Кили од бракот со сопругата Гордана, утринава роди момче кое ќе го носи името Аниш Круз Родригез Деан. Последното презиме е од мајката на Јоана, односно сопругата на актерот

Кили доби внук: Се породи неговата ќерка Јоана

Кили доби внук: Се породи неговата ќерка Јоана

Популарниот актер Кирил Поп Христов – Кили, утринава стана дедо – се породи неговата ќерка Јоана која заедно со својот сопруг Родригез Сориа Хосе Луис живее во Еквадор. Ќерката на Кили од бракот со сопругата Гордана, утринава роди момче кое ќе го носи името Аниш Круз Родригез Деан. Последното презиме е од мајката на Јоана, односно сопругата на актерот