притисни ентер »

Трамп не е загрижен поради истрагата за импичмент
Трамп не е загрижен поради истрагата за импичмент

Трамп не е загрижен поради истрагата за импичмент

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен поради истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, кажани на затворени седници, и ги искритикува

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, кажани на затворени седници, и ги искритикува

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, кажани на затворени седници, и ги искритикува

Импичментот не го загрижува Трамп

Импичментот не го загрижува Трамп

Белата куќа соопшти дека нема да соработува во истрагата. Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални

ТРАМП: Повеќето од сведоците на демократите не ги познавам, не сум загрижен од ништо!

ТРАМП: Повеќето од сведоците на демократите не ги познавам, не сум загрижен од ништо!

– Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, кажани на затворени седници, и ги искритикува

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Американскиот претседател Доналд Трамп изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа што претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, искажани на затворени седници и ги искритикува демократите

Трамп барал Зеленски јавно да соопшти три збора: истраги, Бајден, Клинтон

Трамп барал Зеленски јавно да соопшти три збора: истраги, Бајден, Клинтон

Претседателот на САД, Доналд Трамп, побарал од неговиот украински колега да застане пред микрофон и да каже три збора: истраги, Бајден и Клинтон, според транскрипт од изјава на висок официјален претставник на Стајт департментот, кој неодамна беше на распит во Конгресот. Транскриптот е од сведочењето на Џорџ Кент, заменик помошник државен секретар,

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент и од јавните сослушувања на сведоци во Конгресот

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент и од јавните сослушувања на сведоци во Конгресот

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, кажани на затворени седници, и ги искритикува

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Трамп не е загрижен од истрагата за импичмент

Американскиот претседател Доналд Трамп денеска изјави дека не е загрижен од истрагата за импичмент, како и од тоа дека претстојат јавни сослушувања на сведоци во Конгресот, пренесоа светските агенции. Претседателот пред новинарите во  Белата куќа ги отфрли досега протечените сознанија од официјални лица, кажани на затворени седници, и ги искритикува

Трамп барал Зеленски јавно да соопшти три збора: истраги, Бајден, Клинтон

Трамп барал Зеленски јавно да соопшти три збора: истраги, Бајден, Клинтон

Претседателот на САД, Доналд Трамп, побарал од неговиот украински колега да застане пред микрофон и да каже три збора: истраги, Бајден и Клинтон, според транскрипт од изјава на висок официјален претставник на Стајт департментот, кој неодамна беше на распит во Конгресот. Транскриптот е од сведочењето на Џорџ Кент, заменик помошник државен секретар,