притисни ентер »

Славната актерка шокираше: Јас и татко ми заедно се дрогиравме!
Славната актерка шокираше: Јас и татко ми заедно се дрогиравме!

Славната актерка шокираше: Јас и татко ми заедно се дрогиравме!

Славната актерка шокираше: Јас и татко ми заедно се дрогиравме! Актерката Џејми Ли Кертис во интервју за магазинот Верајети отворено проговори за својата борба со зависност, а откри дека извесен период се доргирала заедно сос својот татко, познатиот актер Тони Кертис. – Знаев дека татко ми има проблеми како моите, па ја споделувавме дрогата. Имаше

СО TATKO МИ ЗAEДНO СЕ ДPOГИPAВME: Актерката Џејми Ли Кертис отвopено проговори за бopбaта со зависнocтa

СО TATKO МИ ЗAEДНO СЕ ДPOГИPAВME: Актерката Џејми Ли Кертис отвopено проговори за бopбaта со зависнocтa

Актерката Џејми Ли Кертис во интервју за магазинот Верајети отворено проговори за својата бopба со зависнocт, а откри дека извесен период се дpoгирала заедно со својот татко, познатиот актер Тони Кертис. – Знаев дека татко ми има пpoблеми како моите, па ја споделувавме дpoгата. Имаше моменти кога јас бев единствено дете што сакав да разговарам со него

Нема да верувате што прaвeлa таа со својот татко

Нема да верувате што прaвeлa таа со својот татко

Актерката Џејми Ли Куртис зборуваше отворено за нејзините борби со зависноста во интервјуто за весникот  „"Variety"“ и откри дека веќе подолго време се дрогирала со нејзиниот татко, актерот Тони Куртис. "Знаев дека татко ми има проблем и  јас имав, па споделувавме лекови. Имаше моменти кога јас бев единствено дете што сакав да разговарам со него. Имав

„Се дрогирав заедно со татко ми“ – Џејми Ли Кертис прозборе за зависноста од наркотици

„Се дрогирав заедно со татко ми“ – Џејми Ли Кертис прозборе за зависноста од наркотици

Холивудската глумица Џејми Ли Кертис, во интервју за магазинот „Варајати“ прозборе за својата борба со зависноста од наркотици и лекови. Таа откри дека првпат земала кокаин заедно со татко ѝ, актерот Тони Кертис, и дека неколку пати се дрогирале заедно. „Знаев дека татко ми има проблеми, а имав и јас, па ја делевме дрогата. Понекогаш јас бев единственото

„Се дрогирав заедно со татко ми“ – Џејми Ли Кертис прозборе за зависноста од наркотици

„Се дрогирав заедно со татко ми“ – Џејми Ли Кертис прозборе за зависноста од наркотици

Холивудската глумица Џејми Ли Кертис, во интервју за магазинот „Варајати“ прозборе за својата борба со зависноста од наркотици и лекови. Таа откри дека првпат земала кокаин заедно со татко ѝ, актерот Тони Кертис, и дека неколку пати се дрогирале заедно. „Знаев дека татко ми има проблеми, а имав и јас, па ја делевме дрогата. Понекогаш јас бев единственото

Славната актерка шокираше: Јас и татко ми заедно се дрогиравме! ФОТО

Славната актерка шокираше: Јас и татко ми заедно се дрогиравме! ФОТО

Знаев дека татко ми има проблеми како моите, па ја споделувавме дрогата. Имаше моменти кога јас бев единствено дете што сакав да разговарам со него, изјавила Џејми. Актерката Џејми Ли Кертис во интервју за магазинот Верајети отворено проговори за својата борба со зависност, а откри дека извесен период се доргирала заедно сос својот татко, познатиот

Исповед:Јас и татко ми заедно се дрогиравме.

Исповед:Јас и татко ми заедно се дрогиравме.

Актерката Jamie Lee Curtis во интервју за магазинот Variety отворено зборувала за својата борба со зависноста, а открила дека некое време се дрогирала заедно со татко ѝ, актерот Tony Curtis. – Знаев дека татко ми има проблеми, а имав и јас па ја делевме дрогата. Имаше времиња кога јас бев единственото дете кое сакаше да разговара со него. Имав шест

Брат и се предозирал, а таа се дрогирала со татко и: Славната актерка и денес се прашува како се уште е жива!

Брат и се предозирал, а таа се дрогирала со татко и: Славната актерка и денес се прашува како се уште е жива!

фото:џејми ли кертис/инстаграм Актерката Џејми Ли Кертис неодамна призна дека е „чиста“ веќе дваесет години, но пред тоа била зависник од дрога и неколку пати се дрогирала со нејзиниот татко, славниот актер Тони Кертис. – Знаев дека татко ми има проблем затоа што го имав и јас. Со текот на времето, почнавме да ја делиме дрогата и да консумираме заедно

Џејми Ли Кертис била зависничка од наркотици, се дрогирала заедно со нејзиниот татко

Џејми Ли Кертис била зависничка од наркотици, се дрогирала заедно со нејзиниот татко

Актерката Џејми Ли Кертис (60) во интервју за магазинот „Вариети“ призна дека 20 години не консумира дрога, но со години била зависничка од алкохол, кокаин и апчиња. Еднаш рече дека се дрогирала заедно со нејзиниот татко, славниот актер Тони Кертис. „Знаев дека татко ми има проблеми со дрогата затоа што и јас ги имав, па почнавме да ја делиме дрогата“,

Џејми Ли Кертис била зависничка од наркотици, се дрогирала заедно со нејзиниот татко

Џејми Ли Кертис била зависничка од наркотици, се дрогирала заедно со нејзиниот татко

Актерката Џејми Ли Кертис (60) во интервју за магазинот „Вариети“ призна дека 20 години не консумира дрога, но со години била зависничка од алкохол, кокаин и апчиња. Еднаш рече дека се дрогирала заедно со нејзиниот татко, славниот актер Тони Кертис. „Знаев дека татко ми има проблеми со дрогата затоа што и јас ги имав, па почнавме да ја делиме дрогата“,