притисни ентер »

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија
Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од 12 часот

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од 12 часот

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Македонија

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од 12 часот

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Северна Македонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Северна Македонија

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Северна Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Северна Макеонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Северна Макеонија

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Северна Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Северна Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини „Ники“ и „Евзони“ со Македонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини „Ники“ и „Евзони“ со Македонија

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Северна Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција од

Грчките земјоделци со блокади на граничните премини Ники и Евзони

Грчките земјоделци со блокади на граничните премини Ники и Евзони

Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис. Земјоделците од северозападна Грција од 12 часот по локално време го затворија преминот

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Северна Макеонија

Грчките земјоделци со симболични блокади на граничните премини Ники и Евзони со Северна Макеонија

– Неколкучасовни блокади на граничните премини Ники (Меџитлија) и Евзони (Богородица) кон Северна Македонија, но само за камиони, најавија за денеска грчките земјоделци, кои продолжуваат со нивните активности во пресрет на утрешната средба со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, јави дописничката на МИА од Атина. Земјоделците од северозападна Грција

Грчките земјоделци во вторник ќе се сретнат со Мицотакис

Грчките земјоделци во вторник ќе се сретнат со Мицотакис

Земјоделците од цела Грција, паралелно со блокадите и протестите, денеска одржуваат состаноци, од кои централниот е во Солун за да ги одредат нивните претставници за средбата со грчкиот премиер Кирјакос Мицотакис, која ќе се одржи во вторник напладне, јави дописничката на МИА од Атина. Иако портпаролот на грчката Влада вчера најави дека средбата ќе