притисни ентер »

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус
Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина разви плазма за лекување на пациенти заразени со коронавирус

Кина разви плазма за лекување на пациенти заразени со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

– Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки глобулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По ригорозните

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излечени пациенти за подготовка на терапевтски производи, вклучително и конвалесцентна плазма и имунолошки

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина развива терапија со плазма за пациенти со коронавирус

Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид - 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Пекинг, 14 февруари 2020 (МИА) – Кина разви плазма за лекување пациенти заразени со новиот коронавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма

КОНЕЧНО ДОБРИ ВЕСТИ: Кина разви плазма за лeкување на пaциентите зaрaзени со кopoнавирусот

КОНЕЧНО ДОБРИ ВЕСТИ: Кина разви плазма за лeкување на пaциентите зaрaзени со кopoнавирусот

Кина разви плазма за лekување пациенти зaрaзени со новиот корoнавирус (Ковид – 19), соопшти денеска кинеската национална групација Биотек. Компанијата соопшти дека тие собрале плазма од излeчени пaциенти за подготовка на тeрапевтски производи, вклучително и koнвалесцентна плaзмa и имyнолошки глoбулин, пренесува Меѓународното кинеско радио. По pигоpoзните