притисни ентер »

„Ако ме отворите и видите дека имам рак, ве молам отстранете ми ги двете гради“: Шерон Стоун сите ги допре со интимното обраќање
„Ако ме отворите и видите дека имам рак, ве молам отстранете ми ги двете гради“: Шерон Стоун сите ги допре со интимното обраќање

„Ако ме отворите и видите дека имам рак, ве молам отстранете ми ги двете гради“: Шерон Стоун сите ги допре со интимното обраќање

На церемонијата на Женскиот фонд за истражување на ракот, на славната актерка Шерон Стоун ѝ беше врачена награда за храброст. По тој повод одржа емотивен говор кој расплака милиони гледачи, а откри дека моментално води битка со тумор. „Обично зборувам кратко и не ми е гајле што ќе кажат другите“, рече таа на почетокот, а потоа продолжи да зборува за

Актерката призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ: Мојот брат почина и сега ова!

Актерката призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ: Мојот брат почина и сега ова!

Дојдоа тешки времиња за светот“, изјави холивудската легенда Шерон Стоун, откривајќи дека неодамна изгубила половина од заработката во кариерата поради колапсот на две финансиски институции. Поради колапс на две американски банки актерката од „Силвергејт капитал“ Шерон Стоун загуби огромна сума на пари. Стоун (65) изјави дека изгубила половина од заработката

Познатата актерка призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗАРАБОТИла: “Мојот брат почина и сега ова! Политичарите нема да ми кажуваат како да живеам”

Познатата актерка призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗАРАБОТИла: “Мојот брат почина и сега ова! Политичарите нема да ми кажуваат како да живеам”

Дојдоа тешки времиња за светот“, изјави холивудската легенда Шерон Стоун, откривајќи дека неодамна изгубила половина од заработката во кариерата поради колапсот на две финансиски институции. Поради колапс на две американски банки актерката од „Силвергејт капитал“ Шерон Стоун загуби огромна сума на пари. Стоун (65) изјави дека изгубила половина од заработката

Познатата актерка призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗАРАБОТИЛА: “Мојот брат почина и сега ова! Политичарите нема да ми кажуваат како да живеам”

Познатата актерка призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗАРАБОТИЛА: “Мојот брат почина и сега ова! Политичарите нема да ми кажуваат како да живеам”

Дојдоа тешки времиња за светот“, изјави холивудската легенда Шерон Стоун, откривајќи дека неодамна изгубила половина од заработката во кариерата поради колапсот на две финансиски институции. Поради колапс на две американски банки актерката од „Силвергејт капитал“ Шерон Стоун загуби огромна сума на пари. Стоун (65) изјави дека изгубила половина од заработката

Познатата актерка призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗАРАБОТИЛА: “Мојот брат почина и сега ова! Политичарите нема да ми кажуваат како да живеам”

Познатата актерка призна дека поради неуспехот на БАНКАТА ИЗГУБИЛА ПОЛОВИНА ОД ПАРИТЕ КОИ ГИ ЗАРАБОТИЛА: “Мојот брат почина и сега ова! Политичарите нема да ми кажуваат како да живеам”

Дојдоа тешки времиња за светот“, изјави холивудската легенда Шерон Стоун, откривајќи дека неодамна изгубила половина од заработката во кариерата поради колапсот на две финансиски институции. Поради колапс на две американски банки актерката од „Силвергејт капитал“ Шерон Стоун загуби огромна сума на пари. Стоун (65) изјави дека изгубила половина од заработката

„АКО МЕ ОТВОРИТЕ И ВИДИТЕ РАК, ОТСТРАНЕТЕ МИ ГИ ДВЕТЕ ГРАДИ!“: Шерон Стоун ги трогнала сите со ИНТИМНОТО ОБРАЌАЊЕ

„АКО МЕ ОТВОРИТЕ И ВИДИТЕ РАК, ОТСТРАНЕТЕ МИ ГИ ДВЕТЕ ГРАДИ!“: Шерон Стоун ги трогнала сите со ИНТИМНОТО ОБРАЌАЊЕ

Шерон Стоун расплакала милиони гледачи со емотивен говор за борбата за здравје… На церемонијата на Женскиот фонд за истражување на ракот, на славната актерка Шерон Стоун и била врачена награда за храброст. По тој повод одржала емотивен говор кој расплакал милиони гледачи, а открила дека моментално води битка со тумор. „Обично кратко зборувам и не ми

Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун

Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун

Холивудската актерка Шерон Стоун ја доби наградата за храброст на настанот на Женскиот фонд за истражување на ракот. Во својот емотивен говор таа се осврна на нејзината дијагноза и нејзината сегашна битка со ракот на дојката. Претседателката на настанот Џејми Тиш и ја додели наградата на актерката, истакнувајќи колку таа ги инспирирала другите со својата

Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун

Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун

Холивудската актерка Шерон Стоун ја доби наградата за храброст на настанот на Женскиот фонд за истражување на ракот. Во својот емотивен говор таа се осврна … Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун Прочитај повеќе » Текстот Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун е превземен

Шерон Стоун: Изгубив половина од богатството, почина брат ми, а јас се борам со рак

Шерон Стоун: Изгубив половина од богатството, почина брат ми, а јас се борам со рак

Во нејзиниот емотивен говор, таа сподели мислења за нејзината дијагноза и нејзината сегашна битка со ракот на дојката. Претседателката на настанот Џејми Тиш ѝ ја додели наградата на актерката, истакнувајќи колку таа ги инспирирала другите со својата сила. – Она што те прави голема ѕвезда не е само твојот талент, твојата убавина и грациозност, туку

Шерон Стоун: Изгубив половина од богатството, почина брат ми, а јас се борам со рак

Шерон Стоун: Изгубив половина од богатството, почина брат ми, а јас се борам со рак

Во нејзиниот емотивен говор, таа сподели мислења за нејзината дијагноза и нејзината сегашна битка со ракот на дојката. Претседателката на настанот Џејми Тиш ѝ ја додели наградата на актерката, истакнувајќи колку таа ги инспирирала другите со својата сила. – Она што те прави голема ѕвезда не е само твојот талент, твојата убавина и грациозност, туку