притисни ентер »

Губитници и добитници, и еден победник – Македонија!
Губитници и добитници, и еден победник – Македонија!

Губитници и добитници, и еден победник – Македонија!

Во Преспанскиот процес, еден од најважните од осамостојувањето на земјата, има големи придобивки, но и голема цена за нив. Придобивките ќе бидат потврдени ако Македонија во јуни почне преговори со ЕУ, велат аналитичарите Од бројни честитки со поддршка за одлуката на парламентот, до пораки дека „ќе бидат запамтени оние кои гласале ‘за’“ и дека битката

Губитници и добитници, и еден победник - Македонија!

Губитници и добитници, и еден победник - Македонија!

Во Преспанскиот процес, еден од најважните од осамостојувањето на земјата, има големи придобивки, но и голема цена за нив. Придобивките ќе бидат потврдени ако Македонија во јуни почне преговори со ЕУ, велат аналитичарите Честитки по гласањето за уставни измени во македонското Собрание Од бројни честитки со поддршка за одлуката на парламентот, до пораки