притисни ентер »

Вечер на српски уметници на „Охридско лето“
Вечер на српски уметници на „Охридско лето“

Вечер на српски уметници на „Охридско лето“

Стеван Каранац Концертот во „Григор Прличев“ е посветен на починатиот охридски градоначалник Јован Стојаноски Во центарот за култура „Григор Прличев“, во Охрид, вечерва, со почеток во 19 часот, концерт ќе одржат српските солисти Александра Петровиќ и Стеван Каранац во рамките на фестивалот „Охридско лето“ заедно со Српскиот камерен оркестар. На репертоарот