притисни ентер »

Заев: Да живее Северна Македонија
Заев: Да живее Северна Македонија

Заев: Да живее Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска на прес конференција истакна дека бара поголема одговорност од сите министри и градоначалници, очекува повеќе работа и им заблагодари на граѓаните за поддршката. – Апел до опозицијата барајте да го испорачаме тоа што го ветивме но заборавете на опструкциите и не го попречувајте прогресот, така нанесувате штети на народот,

Прес Заев

Прес Заев

Прес-конференција на премиерот Зоран Заев

ЗАЕВ: Да живее Северна Македонија!

ЗАЕВ: Да живее Северна Македонија!

Премиерот Зоран Заев денеска на прес конференција истакна дека бара поголема одговорност од сите министри и градоначалници, очекува повеќе работа и им заблагодари на граѓаните за поддршката. – Апел до опозицијата барајте да го испорачаме тоа што го ветивме но заборавете на опструкциите и не го попречувајте прогресот, така нанесувате штети на народот,

Заев: Да живее Северна Македонија

Заев: Да живее Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска на прес конференција истакна дека бара поголема одговорност од сите министри и градоначалници, очекува повеќе работа и им заблагодари на граѓаните за поддршката. - Апел до опозицијата барајте да го испорачаме тоа што го ветивме но заборавете на опструкциите и не го попречувајте прогресот, така нанесувате штети на народот,

Заев: Да живее Северна Македонија

Заев: Да живее Северна Македонија

Премиерот Зоран Заев денеска на прес конференција истакна дека бара поголема одговорност од сите министри и градоначалници, очекува повеќе работа и им заблагодари на граѓаните за поддршката. - Апел до опозицијата барајте да го испорачаме тоа што го ветивме но заборавете на опструкциите и не го попречувајте прогресот, така нанесувате штети на народот,

Зоран Заев и се обраќа на македонската јавност по изгласувањето на уставните измени/Во живо

Зоран Заев и се обраќа на македонската јавност по изгласувањето на уставните измени/Во живо

Во медија-центарот на Владата се одржува прес-конференција на којашто за првпат по усвојувањето на уставните измени за промена на името на државата се обраќа Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев. Прес-конференцијата после изгласаните уставни измени со кои ни се отвора вратата во НАТО и ЕУ Следете ја во живо прес-конференција