притисни ентер »

Byton M-Byte електричен SUV со дигитална табла
Byton M-Byte електричен SUV со дигитална табла

Byton M-Byte електричен SUV со дигитална табла

Производителот на возила од Кина -Byton го откри внатрешниот дизајн на нивниот нов електричен SUV M-Byte со ЛЕД дисплеј кроз цела табла и дисплеј на самиот волан Ако досега Tesla со своите огромни диспли ви наликуваше на вселенски брод, тогаш можеме да речеме дека Кинезите, барем во поглед на големината го оставаат Tesla далеку зад себе- речиси „свтлосни

Byton M-Byte електричен SUV со дигитална табла

Byton M-Byte електричен SUV со дигитална табла

Byton го откри внатрешниот дизајн на нивниот нов електричен SUV M-Byte со ЛЕД дисплеј кроз цела табла и дисплеј на самиот волан Скоро готовиот внатрешен дизајн на Byton беше откриен на CES во Лас Вегас со огромната дисплеј табла и дисплеј на самиот волан со екран на допир. Овој 48 инчен дисплеј „Shared Experience Display“ е дизaјниран да издржи и сообраќајна