притисни ентер »

Мајсторски и Станишков се алпинистите кои загинаа кај Бучим, Македонската алпинистичка федерација во жалост
Мајсторски и Станишков се алпинистите кои загинаа кај Бучим, Македонската алпинистичка федерација во жалост

Мајсторски и Станишков се алпинистите кои загинаа кај Бучим, Македонската алпинистичка федерација во жалост

Од Македонската алпинистичка федерација објавија фотографија од загинатиот алпинист Зоран Мајсторски и споделија дека со неверување ја примиле информацијата за несреќата во еден од силосите на рудникот „Бучим“. „Со длабока жал споделуваме дека смртно настрадани во несреќата се алпинистот Зоран Мајсторски и Драган Станишков од Радовиш. Искрено сочувствуваме

Зоран Мајсторски и Драган Станишков се загинатите алпинисти кај рудникот „Бучим“

Зоран Мајсторски и Драган Станишков се загинатите алпинисти кај рудникот „Бучим“

Македонската алпинистичка федерација со неверување ја прими информацијата за несреќата во еден од силосите на рудникот „Бучим“. „Со длабока жал споделуваме дека смртно настрадани во несреќата се алпинистот Зоран Мајсторски и Драган Станишков од Радовиш. Искрено сочувствуваме со фамилиите на двајцата. Зоран Мајсторски беше еден од столбовите на македонскиот

Камерата му била огромна љубов: Детали за Зоран Мајсторски, кој е еден од загинатите алпинисти кај „Бучим“

Камерата му била огромна љубов: Детали за Зоран Мајсторски, кој е еден од загинатите алпинисти кај „Бучим“

Во 11:43 часот, денеска две лица загинаа во рудникот „Бучим“ кај Радовиш, членови на Алипинистичкиот клуб „Плоча“ од Радовиш кои биле ангажирани за чистење на високо недостапни силоси. Во официјалната изјава на рудникот „Бучим” стои дека во работната единица флотација се случил несреќен случај, при што две лица се починати. „ Починатите лица се подизведувачи

МАФ ЗА ТРАГЕДИЈАТА ВО РАДОВИШ: Мајсторски беше еден од столбовите на македонскиот алпинизам

МАФ ЗА ТРАГЕДИЈАТА ВО РАДОВИШ: Мајсторски беше еден од столбовите на македонскиот алпинизам

Oд Македонската алпинистичка федерација соопштија дека со неверување ја примиле информацијата за несреќата во еден од силосите на рудникот „Бучим“. „Со длабока жал споделуваме дека смртно настрадани во несреќата се алпинистот Зоран Мајсторски и Драган Станишков од Радовиш. Искрено сочувствуваме со фамилиите на двајцата. Зоран Мајсторски беше еден од

АЛПИНИСТИТЕ ВО ТАГА И СОЛЗИ ПО НЕСРЕЌАТА ВО БУЧИМ Зоран Мајсторски беше еден од столбовите, изгубивме драгоцен другар

АЛПИНИСТИТЕ ВО ТАГА И СОЛЗИ ПО НЕСРЕЌАТА ВО БУЧИМ Зоран Мајсторски беше еден од столбовите, изгубивме драгоцен другар

Македонската алпинистичка федерација со неверување ја прими информацијата за несреќата во еден од силосите на рудникот „Бучим“. Со длабока жал споделуваме дека смртно настрадани во несреќата се алпинистот Зоран Мајсторски и Драган Станишков од Радовиш. Искрено сочувствуваме со фамилиите на двајцата, велат од алпинистичката федерација (МАФ). „Зоран

Зоран Мајсторски е еден од починатите алпинисти кај „Бучим“: Изгубивме драгоцен другар

Зоран Мајсторски е еден од починатите алпинисти кај „Бучим“: Изгубивме драгоцен другар

Во 11:43 часот, денеска две лица загинаа во рудникот „Бучим“ кај Радовиш, членови на Алипинистичкиот клуб „Плоча“ од Радовиш кои биле ангажирани за чистење на високо недостапни силоси. Во официјалната изјава на рудникот „Бучим” стои дека во работната единица флотација се случил несреќен случај, при што две лица се починати. „ Починатите лица се подизведувачи