притисни ентер »

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања
Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Резолуцијата да биде прифатена од сите политички партии, без условувања барање на изговори, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање пред денешниот настан „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во Карпош, во врска со резолуцијата која ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а која треба да се најде во Собрание

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Резолуцијата да биде прифатена од сите политички партии, без условувања барање на изговори, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање пред денешниот настан „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во Карпош, во врска со резолуцијата која ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а која треба да се најде во Собрание

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Резолуцијата да биде прифатена од сите политички партии, без условувања барање на изговори, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање пред денешниот настан „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во Карпош, во врска со резолуцијата која ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а која треба да се најде во Собрание

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Резолуцијата да биде прифатена од сите политички партии, без условувања барање на изговори, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање пред денешниот настан „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во Карпош, во врска со резолуцијата која ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а која треба да се најде во Собрание

Мицкоски: Датумот за локалните избори го дефинира Уставот

Мицкоски: Датумот за локалните избори го дефинира Уставот

Во изјава пред вечерашната  трибина „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во општина Карпош претседателот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во однос на датумот за одржување на локалните избори истакна дека треба да се прекине со праксата да се крши уставот бидејќи датумот за локалните избори го дефинира Уставот. Во изјава пред вечерашната  трибина

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Резолуцијата да биде прифатена од сите политички партии, без условувања барање на изговори, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање пред денешниот настан „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во Карпош, во врска со резолуцијата која ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а која треба да се најде во Собрание

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Мицкоски: Резолуцијата да биде прифатена од сите партии без изговори и условувања

Резолуцијата да биде прифатена од сите политички партии, без условувања барање на изговори, вели претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски одговарајќи на новинарско прашање пред денешниот настан „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во Карпош, во врска со резолуцијата која ја поднесе ВМРО-ДПМНЕ, а која треба да се најде во Собрание

Мицкоски: Датумот на избори не е тема за којашто ние ќе зборуваме на зелен пазар

Мицкоски: Датумот на избори не е тема за којашто ние ќе зборуваме на зелен пазар

Датумот на избори не е тема за којашто ние ќе зборуваме на зелен пазар, тоа е тема што ја дефинира Уставот и треба да прекинеме со праксата да го кршиме Уставот, рече лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски пред почетокот на трибината во скопската општина Карпош за промоција на политиките од партискиот концепт „Македонија за сите луѓе“. -Како што

Мицкоски: Датумот на избори не е тема за којашто ние ќе зборуваме на зелен пазар

Мицкоски: Датумот на избори не е тема за којашто ние ќе зборуваме на зелен пазар

Tреба да се прекине со практиката да се крши уставот бидејќи датумот за локалните избори го дефинира Уставот, изјави пред вечерашната  трибина „Промоции на политики – Македонија за сите луѓе“ во општина Карпош претседателот на ВМРО- ДПМНЕ, Христијан Мицкоски – Околу датумот на избори тоа не е тема за којашто ние ќе зборуваме на зелен пазар, тоа е тема