притисни ентер »

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот
За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила илјадници лајкови и коментари во кои може да се види

Девојче за 8 секунди стана познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја копираат

Девојче за 8 секунди стана познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја копираат

Тори Парено објави видео на социјалните мрежи и преку ноќ стана позната. Имено, таа изведе едноставен трик со рацете и го сподели со следбениците на Твитер, а сето тоа личи на оптичка илузија. Видеото трае 8 секунди, а сега има над 9 милиони прегледи. Таа се забавува додека ги прави движењата со рацете, а сето ова помалку е морничаво. Доби многу лајкови

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот

За само 8 секунди ова девојче стана Интернет сензација: Погледнете го видеото кое го освои светот Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека

Ова девојче за 8 секунди станало познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја имитираат!

Ова девојче за 8 секунди станало познато: Нејзиното видео има милионски прегледи и сите ја имитираат!

Тори Парено објавила свое видео на социјалните мрежи и прекуноќ станала позната. Имено, таа извела едноставен трик со раце и го споделила со своите следбеници на Твитер, а сето тоа многу наликува на оптичка илузија. Видеото трае вкупно 8 секунди, а веќе има преку 9 милиони прегледи. Таа се забавува додека изведува движења со рацете, а сето тоа изгледа

За само 8 секунди стана интернет сензација и стекна планетарна популарност

За само 8 секунди стана интернет сензација и стекна планетарна популарност

Share Tweet Share Share Email Comments Тори Парено и нејзиниот „танц со прстите“ експресно станаа интеренет сензација, а Тори буквално преку ноќ стекна планетарна популарноста благодарение на ова нејзино Твитер видео. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе

За 8 секунди стана сензација: Нејзиното видео има повеќе од 9 милиони прегледи, а сите ја имитираат

За 8 секунди стана сензација: Нејзиното видео има повеќе од 9 милиони прегледи, а сите ја имитираат

Нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Тори Парено постави видео на Твитер и преку ноќ стана позната. Таа извела едноставен трик со рацете, а нејзиниот „танц со прстите“ изгледа како оптичка илузија. Клипот трае само 8 секунди, а веќе има повеќе од 9 милиони прегледи. Тори се забавува додека изведува движења со рацете, а за тоа добила