притисни ентер »

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

САД подготвуваат нови царини, Кина крои одмазда!

Aдминистрацијата на претседателот на САД Доналд Трамп подготвува зголемување на царините за уште 200 милијарди долари увозни стоки од Кина, на што Пекинг остро реагираше осудувајќи ја новата закана на Вашингтон и вети мерки на одмазда. Канцеларијата на американскиот трговски претставник објави ноќеска листа на повеќе од 6030 кинески производи и предложи