притисни ентер »

Софија Милошевиќ руши табуа: Манекенката го дои своето дете на насловна страница
Софија Милошевиќ руши табуа: Манекенката го дои своето дете на насловна страница

Софија Милошевиќ руши табуа: Манекенката го дои своето дете на насловна страница

Магазинот @harpersbazaarserbia го слави својот осми роденден носејќи пет различни насловни страници за октомвриското издание, а едната од нив особено го привлече вниманието на локалната и околната читателска публика. Имено, на една од налсовните страници, српската манекенка Софија Милошевиќ ( @sofijamilo ) позира доејќи го своето дете, облечена во

Софија Милошевиќ руши табуа: Манекенката го дои своето дете на насловна страница

Софија Милошевиќ руши табуа: Манекенката го дои своето дете на насловна страница

Магазинот @harpersbazaarserbia го слави својот осми роденден носејќи пет различни насловни страници за октомвриското издание, а едната од нив особено го привлече вниманието на локалната и околната читателска публика. Имено, на една од налсовните страници, српската манекенка Софија Милошевиќ ( @sofijamilo ) позира доејќи го своето дете, облечена во

Тито лично и правел штрудли на Софија Лорен на Бриони

Тито лично и правел штрудли на Софија Лорен на Бриони

Поминаа цели 88 години од раѓањето на Софија Вилани Шиколоне, позната под името Софија Лорен. Таа е позната италијанска актерка чија блескава кариера беше крунисана со Оскар за најдобра женска улога во 1962 година и со наградата за животно дело триесет години подоцна. Софија во екот на славата ја посети и Југославија, во 1969 година, италијанската

Софија Лорен - од девојка чиј изглед сакале да го менуваат до безвременска убавица

Софија Лорен - од девојка чиј изглед сакале да го менуваат до безвременска убавица

Софија Вилани Шиколоне е родена на 20 септември 1934 година во Рим. Нејзиното семејство било сиромашно и во малиот стан живеела со мајката Ромилда, таткото Рикардо, сестрата Марија, а со нив биле и баба, дедо, вујковците и тетките. Неколку пати во кариерата потенцирала дека верува дека животот во сиромаштво  ја направил издржлива и силна жена. View