притисни ентер »

Мажите открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените
Мажите открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Мажите открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Најновото истражување е направено на повеќе од 2000 мажи, а тие потврдија како изгледа совршената жена, а русокосите не се најфатални жени според мажите. Повеќето мажи имаат свој тип на жена која ја сметаат за привлечна. Иако за вкусовите не треба да се расправа сепак неодамна британското истражување утврдило која комбинација на боја на очи и боја

Универзални сексуални желби на мажите - девојки бидете иновативни!

Универзални сексуални желби на мажите - девојки бидете иновативни!

Ние жените обожаваме да му отвораме работа на нашиот мозок. Постојано анализираме, донесуваме едно решение, па се премислуваме. Се обидуваме да најдеме смисла во сè што е околу нас, во секој збор и потег на луѓето околу нас. А кога станува збор за мажите и за нивните желби и потреби, работите стануваат уште покомплицирани. Па затоа, воопшто не е чудно

Мажите конечно открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Мажите конечно открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Најновото истражување е направено на повеќе од 2000 мажи, а тие потврдија како изгледа совршената жена. Можеби ќе се изненадите, но русокосите не се најфатални жени според мажите. Повеќето мажи имаат свој тип на жена која ја сметаат за привлечна. Иако за вкусовите не треба да се расправа сепак неодамна британското истражување утврдило која комбинација

Мажите конечно открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Мажите конечно открија која боја на очи и коса најмногу ја сакаат кај жените

Најновото истражување е направено на повеќе од 2000 мажи, а тие потврдија како изгледа совршената жена. Можеби ќе се изненадите, но русокосите не се најфатални жени според мажите. Повеќето мажи имаат свој тип на жена која ја сметаат за привлечна. Иако за вкусовите не треба да се расправа сепак неодамна британското истражување утврдило која комбинација

Истражувањата докажаа: Која боја на коса и очи преферираат мажите кај жените?

Истражувањата докажаа: Која боја на коса и очи преферираат мажите кај жените?

И покрај тоа што не се дискутира за вкусови, една неодамнешна анкета на социјалната мрежа Badoo открива каков тип на жени се најпривлечни за мажите, барем што се однесува до физичкиот изглед. Всушност, од 2.000 испитаници, дури 60 проценти од нив сметаат дека ги сакаат сините очи. Само 8 проценти од анкетираните луѓе претпочитаат жени со црвена коса,