притисни ентер »

Рајковиќ ќе остане тренер на ЦСКА Москва и следната сезона

Рајковиќ ќе остане тренер на ЦСКА Москва и следната сезона

Најдобриот македонски кошаркарски тренер Емил Рајковиќ и следната сезона ќе ја предводи ЦСКА Москва, тврдат медиумите од Русија . И покрај тоа што ЦСКА Москва ја загуби титулата во ВТБ лигата, раководството на клубот има доверба во македонскиот стратег. Рајковиќ потпиша двегодишен договор, но ЦСКА Москва има право да го раскине по една сезона, доколку

Рајковиќ ќе остане тренер на ЦСКА Москва и следната сезона

Рајковиќ ќе остане тренер на ЦСКА Москва и следната сезона

Најдобриот македонски кошаркарски тренер Емил Рајковиќ и следната сезона ќе ја предводи ЦСКА Москва, тврдат медиумите од Русија . И покрај тоа што ЦСКА Москва ја загуби титулата во ВТБ лигата, раководството на клубот има доверба во македонскиот стратег. Рајковиќ потпиша двегодишен договор, но ЦСКА Москва има право да го раскине по една сезона, доколку

И покрај загубената титула: Рајковиќ останува тренер на ЦСКА Москва!

И покрај загубената титула: Рајковиќ останува тренер на ЦСКА Москва!

Најдобриот македонски кошаркарски тренер во моментов, Емил Рајковиќ и покрај загубената титула во ВТБ-лигата и следната сезона ќе ја предводи големата ЦСКА Москва, соопштуваат денеска медиумите од Русија. Според нив, „црвеноармејците“ имаа можност летово да го раскинат двегодишниот договор кој Македонецот го потпиша лани и тоа со плаќање на мала отштета,

Рајковиќ ќе остане тренер на ЦСКА Москва и следната сезона

Рајковиќ ќе остане тренер на ЦСКА Москва и следната сезона

Најдобриот македонски кошаркарски тренер Емил Рајковиќ и следната сезона ќе ја предводи ЦСКА Москва, тврдат медиумите од Русија. И покрај тоа што ЦСКА Москва ја загуби титулата во ВТБ лигата, раководството на клубот има доверба во македонскиот стратег. Рајковиќ потпиша двегодишен договор, но ЦСКА Москва има право да го раскине по една сезона, доколку

И покрај загубената титула: Рајковиќ останува тренер на ЦСКА Москва!

И покрај загубената титула: Рајковиќ останува тренер на ЦСКА Москва!

Најдобриот македонски кошаркарски тренер во моментов, Емил Рајковиќ и покрај загубената титула во ВТБ-лигата и следната сезона ќе ја предводи големата ЦСКА Москва, соопштуваат денеска медиумите од Русија. Според нив, „црвеноармејците“ имаа можност летово да го раскинат двегодишниот договор кој Македонецот го потпиша лани и тоа со плаќање на мала отштета,